POP I DŽEZ PIJANISTI Koncert Ivana Aleksijevića u Parobrodu

Izvor: Blic, 04.Maj.2016, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POP I DŽEZ PIJANISTI Koncert Ivana Aleksijevića u Parobrodu

Pijanista Big benda Radio televizije Srbije, Ivan Aleksijević, poznatiji u muzičkim i džez krugovima kao Pančevac održaće u utorak 10. maja, solistički koncert sa prijateljima u UK Parobrod.

Ivan je prepoznatljivi izdanak koji sledi iza Bore Rokovića, Duška Gojkovića, Lale Kovačevića, Stjepka Guta, Miće Markovića, Miše Blama, Bubiše Simića, za razliku od svih njih na drugim instrumentima, on na klaviru. Čovek koji na klaviru prati jednako Duška Gojkovića ili >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Ramba Amadeusa…

Koncert će se snimati za vinil kompilaciju pop rok kola izdanja srpske nacionalne muzičke kulture, kao trajno nasleđe i dokument, za kulturu sećanja ko su bili naši najznačajniji muzičari današnjice, a javnost kao pubilka, tome mora prisustvovati.

Samo sto ulaznica za ovaj koncert, po ceni od 500 dinara su u prodaji u Parobrodu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Parobrod: Pop & Jazz pijanisti – Ivan Aleksijević

Izvor: DANuBeogradu.rs, 04.Maj.2016

U utorak, 10. maja od 20.30, u UK Parobrod nastupiće Ivan Aleksijević u okviru ciklusa koncerata „Pop & Jazz pijanisti“. – Kada se nešto desi jednom ili dva puta, može se posmatrati kao presedan. Naše subjektivno uverenje je da su koncerti Kornelija Kovača i Saše Loknera, nešto najbolje...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.