“PLANETA MAJMUNA” PRETPREMIJERNO U BIOSKOPU “VILIN GRAD”

Izvor: kult-URA.com, 10.Jul.2014, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“PLANETA MAJMUNA” PRETPREMIJERNO U BIOSKOPU “VILIN GRAD”

U sredu, 16. jula od 20h, u bioskopu “Vilin grad” biće prikazana pretpremijera filma “Planeta majmuna: Revolucija” 3D, nastavak uzbudljivog serijala iz 2011. godine.
„Planeta majmuna – Revolucija” prikazuje da nakon decenije od pojave smrtonosnog virusa koji je desetkovao ljudski rod situacija nije nimalo sjajna. Zajednica genetski modifikovanih majmuna, koje predvodi šimpanza Cezar, raste i preuzima vođstvo na Zemlji, ali grupa ljudi koja je preživela katastrofalan virus preti da ih ugrozi. Jedno vreme vladao je osetljiv i kratkotrajan mir, ali su se dve strane na kraju ipak našle na ivici rata koji će odrediti dominantnu vrstu na planeti.
Novo ostvarenje u serijalu „Planeta majmuna” snimano je na otvorenom...

Nastavak na kult-URA.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta kult-URA.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta kult-URA.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.