Otvorena izložba Ekokult

Izvor: Studio B, 23.Okt.2015, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvorena izložba "Ekokult"

Međunarodna manifestacija i izložba "Ekokult" otvorena je u Galeriji Progres, gde je svoje radove predstavilo oko sto autora, arhitekata, dizajnera i umetnika. Posetioci će postavku izložbe moći da pogledaju do 1. novembra.

Na "Ekokultu", manifestaciji koja objedinjuje segmente eko-arhitekture, eko-dizajna, eko-umetnosti i eko-života, svoje radove predstavili su brojni autori kako iz zemlje tako i iz sveta.

Organizatori manifestacije, Udruženje "Ekokult" magazin >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << za eko-arhitekturu i kulturu su na otvaranju predstavili i interesantan prateći program.

Predstava "Običan dan u životu praslikara biće odigrana" 25. oktobra, dok će druga nedelja manifestacije započeti radionicom Škole za dizajn, posle koje će uslediti tribine Održivost, 28. oktobra i Održiva arhitektura, 29. oktobra.

Za sam kraj "Ekokulta" pripremljen je muzički program, pa će 30. oktobra nastupiti Hor slavista, a samo dan kasnije svoj koncert imaće i Marija Brajković.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.