Otvaranje izložbe She is divine

Izvor: B92, 29.Jun.2023, 12:46

Otvaranje izložbe "She is divine"

Od petka 30. juna do 2. jula u Galeriji Štab (SC Galerija) biće otvorena izložba Nine Milović pod imenom "She is divine”.

To je njena prva samostalna izložba na kojoj će biti predstavljene apstraktne reljefne slike, izrađene u različitim materijalima i tehnikama, inspirisane formom i simbolikom žene kao uzvišenim bićem.

Ninina inspiracija su oduvek bile žene, sve njihove uloge, kao i njihov položaj u društvu, što je tema i ove izložbe koja će biti prikazana >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kroz devet radova koji opisuju i slave devet karakteristika "Božanstvene žene”, a to su: intuicija, ljubav, razumevanje, saosećajnost, nežnost, kreacija i rađanje, strast, moć i naravno ženstvenost.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.