Izvor: Beta, 27.Maj.2018, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opsceni humor i lutke: Aautori (VIDEO)

Studiju znamenite američke lutkarske TV-serije za decu "Ulica Sezam" (Sesame Street) ne dopada se nov policijski film sa žestokim scenama i otrovnim humorom čije lutke imitiraju lutke iz "Ulica Sezam", te će to izneti na sudu.U filmu "The Happitime Murders" glumica Melisa Mekarti igra policajku koja istražuje ubistva. U njenom svetu lutke su žive i istraga je vodi u susret zavisnika od droga ii prostitutki.Parola tog filma "NO SESAME, ALL STREET" ("Nema Sezama, samo ulica"), direktno ukazuje na tu lutkarsku TV-seriju."Iznenađeni smo i razočarani što se 'Ulica Sezam', program za obrazovanje male dece eksploatiše da promoviše film zabranjen za maloletnike lica bez pratnje", objavio je studio "Sesame Workshop".U tužbi podnetoj u četvrtak federalnom sudu u Njujorku protiv produkcijske kuće "STX Entertainment", "Sesame Workshop" tvrdi da je "prouzrokovana nepopravljiva šteta" i da će tražiti novčanu nadoknadu koja nije izneta.Tužitelj je podneo obimnu dokumentaciju, u okviru koje i slike poruke na društvenim mrežama u kojima se pomoć "Ulice Sezam" deci da računaju i razlikuju boje, meša sa scenama filma "The Happitime Murders".

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lutke i opsceni humor: Autori "Ulica Sezam" protiv novog policijskog filma

Izvor: B92, 27.Maj.2018

Studiju kultne američke lutkarske TV serije za decu "Ulica Sezam" (Sesame Street) ne dopada se sa žestokim scenama i otrovnim humorom čije lutke imitiraju lutke iz "Ulica Sezam", pa će to izneti na sudu...U filmu "The Happitime Murders" glumica Melisa Mekarti igra policajku koja istražuje ubistva....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.