Održan prvi od dva rasprodata koncerta  “Queen symphony sensation” u mts dvorani

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2024, 11:38

Održan prvi od dva rasprodata koncerta “Queen symphony sensation” u mts dvorani

Prava muzička ekstaza uz strast i energiju Queen-a u kombinaciji sa simfonijskim orkestrom

Prvi od dva velika koncerta "Queen symphony sensation” održan je večeras u mts Dvorani. Do prave muzičke ekstaze publika je imala prilike da dođe uz strast i energiju Fredija Merkjurija i rokenrol Queen-a, koji se vešto kombinuje uz  Simfonijski orkestar i hor. Antologijski hitovi planetarno najpopularnijeg benda obojili su srca brojne publike, kojima je čini se ove večeri sala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bila tesna. Zbog toga se bend i sutra sastaje sa beogradskom publikom na istom mestu, kako bi ponovila koncertni spektakl.

Koncert je započet pesmama It 's a beautiful day, Flash i One vision, da bi hitom I want it all , započela prava rokenrol žurka u doslovno punoj mts Dvorani. Ljubitelji Fredija Merkjurija nisu odoleli da stojeći i uz ovacije zajedno sa izvođačima otpevaju A kind of magic, Under pressure, Another one bites the dust, Killer Queen, da bi potom mirnije tonove  pesama Love of my life, You take my breath away, Barcelona, dočekala tiho, ali uz posebno skrojene emocije.

Ovaj izvanredni muzička projekat, gde se gitare kombinuju sa violinama, trubama, violončelom nije mogao proći bez hitova kao što su Who wants to live forever, Bohemian rhapsody, Radio Ga Ga, Show must go on, da bi posebne taktove publika davala svojim nogama i  rukama i na taj način pružala podršku izvođačima uz hit We will rock you koji je tokom Fredijeve planetarne karijere“budio” čitave stadione , a koji je i ovoga puta  celu salu podigao na noge!

Kao i svaki koncert Queen-a, završen je himnom Queena "We are the champions".

Bilo je ovo veče za pamćenje koje su svojim izuzetnim talentom i nepokolebljivom posvećenošću članovi benda nesebično poklonili svojoj beogradskoj publici.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.