Izvor: SEEcult.org, 12.Mar.2020, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obustavljeni programi u kulturi u Srbiji zbog koronavirusa

Pozorišta, muzeji, bioskopi, kulturni centri, galerije, organizatori festivala, koncerata i drugih događaja u kulturi i umetnosti širom Srbije privremeno su obustavili, odnosno otkazali ili odložili većinu programa u narednom periodu, ili su ih prilagodili odluci Vlade Srbije o zabrani javnih okupljanja više od sto ljudi u zatvorenom prostoru, u cilju suzbijanja epidemije koronavirusa.

Nastavak na SEEcult.org...






Povezane vesti

Programi na Spensu samo za ograničen broj posetilaca

Izvor: NoviSad.com, 13.Mar.2020, 10:03

Javno preduzeće „Sportski i poslovni centar Vojvodina“ u skladu sa Naredbom o zabrani okupljanja u Republici Srbiji na javnim mestima u zatvorenom prostoru, donelo je odluku da omogući održavanje svih programa, skupova i trenažnih..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.