Obuka za filmske producente na Paliću

Izvor: Beta, 13.Jul.2011, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obuka za filmske producente na Paliću

BEOGRAD, 13. jula 2011. (Beta) - Radionica za buduće producente, odnosno za studente filmske produkcije iz Srbije i Rusije, biće održana 17. i 18. jula na Paliću, u okviru 18. Festivalu evropskog filma, najavili su organizatori.

Svim redovnim studentima završnih godina filmske produkcije sa fakulteta u Srbiji i odabranim studentima iz Rusije predavanja će na osnovu oglednih prikaza držati renomirani filmski producenti iz cele Evrope, predvodjenim stručnim pedagoškim timom EAVE (European Audiovisual Entrepreneurs).

EAVE je program za obuku i umrežavanje filmskih producenata u Evropi i pod pokroviteljstvom Media programa Evropske unije je još od 1992. godine.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radionica EAVE na Paliću

Izvor: SEEcult.org, 13.Jul.2011

Radionica posvećena obuci i usavršavanju studenata filmske produkcije iz Srbije i Rusije biće održana 17. i 18. jula u okviru 18. Festivala evropskog filma Palić, a predavanja će držati renomirani filmski producenti iz cele Evrope, predvođeni stručnim pedagoškim timom EAVE (European Audiovisual...

Nastavak na SEEcult.org...

Radionica za buduće producente na 18. Festivalu evropskog filma Palić

Izvor: Popboks, 13.Jul.2011

U okviru ovogodišnjeg Festivala evropskog filma Palić, 17. i 18. jula, održaće se radionica posvećena obuci i usavršavanju studenata filmske produkcije iz Srbije i Rusije.

Nastavak na Popboks...

"Dobrodošli u Nemačku" otvara Palić

Izvor: B92, 14.Jul.2011, 14:20

Projekcijom igranog filma "Dobrodošli u Nemačku" u subotu, 16. jula, na Letnjoj pozornici na Paliću počinje takmičarski program 18. Festivala evropskog filma...Rediteljka Yasemin Samdereli, rođena 1973. u Dortmundu, snimila je ove godine u nemačkoj produkciji komediju o turskoj porodici koja živi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.