Izvor: SEEcult.org, 23.Dec.2019, 04:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Objektivno, u znaku jubileja

Foto asocijacija Vojvodine predstavlja na sedmoj godišnjoj izložbi “Objektivno” fotografije najrazličitijih tematika više od 30 autora. Izložba će biti otvorena 23. decembra u Muzeju Vojvodine, a selektor je doajen fotografije Geza Lenert koji proslavlja 50 godina bavljenja fotografijom. U Muzeju Vojvodine biće otvorena i samostalna izložba fotografija fotoreportera Andraša Otoša upriličena povodom 30 godina njegovog rada i 75 godina dnevnog lista “Mađar so” u kojem je Otoš i urednik fotografije.

Nastavak na SEEcult.org...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Objektivno

Izvor: Arte, 23.Dec.2019

Sedma godišnja izložba fotoreportera Novog Sada i Vojvodine “Objektivno” koja se će biti organizovana povodom fotoreporterske nove godine, biće otvorena u Muzeju Vojvodine (Dunavska 35), u ponedeljak 23. decembra u 19 časova... 

Nastavak na Arte...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.