Novi trejler za Ledeno doba 4

Izvor: B92, 05.Apr.2012, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi trejler za "Ledeno doba 4"

Pogledajte novi, sinhronizovani trejler za film "Ledeno doba 4: Pomeranje kontinenata 3D”, koji će se u domaćim bioskopima prikazivati od 5. jula.

Meni, Sid i Dijego upuštaju se u najveću avanturu do sada, nakon što kataklizma izazove razdvajanje kontinenata. Plutajući na ledenom bregu, odvojeni od ostatka krda, njih trojica pokušavaju da se preko mora vrate kući. Izazovi pred njima su nikada veći – morska stvorenja, nepoznati novi svet, gusari. Skreta, koji još uvek juri svoj žir, ovoga puta očekuju avanture u kakvima se nijedna praistorijska veverica nije našla.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Novi trejler za "Ledeno doba 4: Pomeranje kontinenata 3D"

Izvor: Kontra magazin, 05.Apr.2012

Objavljen je novi, sinhronizovani trejler za film "Ledeno doba 4: Pomeranje kontinenata 3D", koji će se u domaćim bioskopima prikazivati od 5. jula. Meni, Sid i Dijego upuštaju se u najveću avanturu do sada, nakon što kataklizma izazove razdvajanje kontinenata. Plutajući na ledenom bregu, odvojeni...

Nastavak na Kontra magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.