Novi trejler za Anđele i demone

Izvor: B92, 24.Feb.2009, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi trejler za Anđele i demone

Distributerska kuća "Tuck" prezentovala je lokalizovanu verziju trejlera za film "Anđeli i demoni", koji je snimljen po bestseleru Dena Brauna, u produkciji "Sony Pictures".

Režiser filma „Anđeli i demoni” je Ron Hauard, a u glavnoj ulozi pojavljuje se Tom Henks. Pored njega u filmu igraju i Juan Mek Gregor, Ajelet Zurer, Stelan Skarsgard.

Prema Braunovom romanu "Da Vinčijev kod" 2006. godine snimljen je izuzetno uspešan film, u kojem je, takođe, Tom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Henks tumačio glavni lik profesora Roberta Lengdona.

U filmu ’’Anđeli i demoni’’ Robert Langdon, profesor sa Harvarda koji je ekspert na polju religijskih simbola ponovo je predstavljen kao glavni lik.

Langdon dobija poziv da dođe u švajcarski istraživački institut da bi analizirao zagonetni simbol urezan na grudima ubijenog fizičara. Ono što otkriva je nezamislivo: smrtonosna osveta protiv katoličke crkve koju vodi vekovima stara tajna organizacija - Iluminati. Očajnički pokusavajući da spasi Vatikan od snažne tempirane bombe, Langdon se u Rimu udružuje sa prelepom i tajanstvenom naučnicom Vitoriom Vetrom. Zajedno, oni kreću u frenetičnu poteru kroz zapečaćene kripte, opasne katakombe, napuštene katedrale i najskriveniju odaju na zemlji... odavno zaboravljeno skrovište Iluminata.

Film „Anđeli i demoni" premijerno će biti prikazan 13. maja.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.