Izvor: Blic, 04.Maj.2016, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi spot i singl Obojenog programa u susret beogradskom koncertu

Novosadski bend Obojeni program izbacio je spot za novi singl "Vrlo jednostavno". Ovo je ujedno i najava za njihov dugoočekivani beogradski koncert koji će se desiti u petak 13. maja u klubu Elektropionir.

Bend ovih dana većinu vremena provodi u studiju snimajući pesme koje će se naći na novom albumu.

"Što se tiče naših novih pesama, najvažnije je da smo počeli sa snimanjem. Još uvek je dosta teško reći kada će to biti gotovo, a to je u ovom trenutku i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << manje bitno. Snimili smo spot za jednu od tih novih pesama i to će biti najava za predstojeći koncert u Elektropioniru. Ujedno će to biti prilika da naša publika čuje u kom smeru ide naš trenutni rad. Mi smo veoma zadovoljni, a iskreno se nadamo da će se i ljudima koji prate naš rad to dopasti. Malo ćemo izaći iz tih studija, održati nekoliko koncerata, pa nazad u studio. Radujemo se koncertima", rekao je za City Magazine Branislav Babić Kebra.

Ulaznice za beogradski koncert Obojenog programa mogu da se kupe u kafeu Šikarica (Skadarska22) i Zaokretu (Cetinjska 15), kao i na svim prodajnim mestima DD Tickets (WinWin radnje) po ceni od 800 dinara.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.