Novi nastavak Letopisa Narnije

Izvor: B92, 23.Mar.2011, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi nastavak "Letopisa Narnije"

Sledeći film iz serijala "Letopisi Narnije" biće sniman po knjizi "Čarobnjakov sestrić", izjavio je producent Majkl Flaerti, a preneli su sajtovi koji prate filmsku industriju.

Roman "Čarobnjakov sestrić" je šesta priča u serijalu "Letopisi Narnije", ali se radnja dešava pre prve knjige, "Lav, veštica I orman".

"Volim 'Čarobnjakovog sestrića' zato što je to sjajna priča o počecima tog sveta", objasnio je Flaerti. "Toliko toga se sazna >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << o poreklu ormana, odakle je čarobna svetljika, odakle potiče Narnija".

Flaerti je dodao da mu je cilj da "Čarobnjakov sestrić" u bioskope stigne za Božić.

Poslednji iz serijala "Letopisa Narnije", "Putovanje Namernika zore", prikazivan je prošle godine i zaradio je u svetu više od 400 miliona dolara.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Letopisi Narnije:A sada "Čarobnjakov sestrić"

Izvor: Mondo, 23.Mar.2011

Producent Majkl Flaerti je potvrdio da će sledeći film iz serijala "Letopisi Narnije" biti sniman po knjizi "Čarobnjakov sestrić".

Nastavak na Mondo...

Novi nastavak filma "Letopisi Narnije"

Izvor: Vesti-online.com, 24.Mar.2011, 02:49

Ljubitelje serijala "Letopisi Narnije“ obradovaće vest da će uskoro početi snimanje novog nastavka i to po knjizi "Čarobnjakov sestrić“. U sledećem delu se govori o poreklu Narnije, ormana i čarobne svetiljke, a planirano je da stigne u bioskope za Božić...Sledeći film iz serijala Letopisi...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.