Novi datum za Nik Mejsonovu Tacnu prepunu tajni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Maj.2020, 10:49

Novi datum za "Nik Mejsonovu Tacnu prepunu tajni"

Koncert "Nik Mejsonova Tacna prepuna tajni", koji je bio zakazan za 21. jun u Sava centru, odlaže se za 19. jun 2021. godine, a sve kupljenje ulaznice važiće za novi datum.

Svi učesnici projekta "Nik Mejsonova Tacna prepuna tajni" na čelu sa Mejsonom nisu lako doneli odluku o pomeranju velike turneje, jer obuhvata preko 30 gradova, pa je jedino rešenje bilo da kompletnu turneju odlože za proleće/leto 2021. godine.

Ipak, publiku je obradovala vest da turneja nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << otkazana i da će se koncerti održati u okolnostima koje će biti bezbedne za sve.

Projekat "Nik Mejsonova Tacna prepuna tajni" imao je svoju premijeru u Londonu u maju 2018. godine.

To je bio prvi Mejsonov nastup od 2005. kada je zajedno sa Pink Floyd nastupio na Live 8 koncertu.

Mejson, jedini član grupe Pink Floyd koji je bio u svim postavama benda od njihovog osnivanja pa sve do poslednje turneje 90-ih i privremenog okupljanja za potrebe koncerta Live 8 (2005), u 2018. godini započeo je svetsku turneju “Nik Mejsonova Tacna prepuna tajni” koju je nazvao po drugom albumu grupe Pink Floyd “Tacna prepuna tajni” (A Saucerful of Secrets) iz 1968. godine.

Mejson je za ovaj projekat sastavio supergrupu sa podjednako uspešnim i poznatim svetskim muzičarima koji su publici poznati iz nekih drugih bendova.

Supergrupu koja zajedno sa njim dolazi u Beograd predvodi Geri Kemp iz sastava Spandau Ballet, a ostali članovi su Li Haris iz benda The Blockheads, basista Gaj Prat koji je radio s Pink Floyd-ima posle odlaska Rodžera Votersa i u solo projektima Dejvida Gilmura, i Dom Beken koji je bio saradnik Rika Rajta.

Ulaznice za koncert "Nik Mejsonova Tacna prepuna tajni" mogu se nabaviti na svim Ticket Vision prodajnim mestima kao i na tickets.rs.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.