Novi album grupe Rammstein kasni - zbog papira

Izvor: B92, 17.Feb.2022, 22:44

Novi album grupe Rammstein kasni - zbog papira

U prošlonedeljnom intervjuu s kompozitorom Svenom Helbigom koji sarađuje s nemačkim metal bendom Rammstein otkriveno je kako se izlazak njihovog predstojećeg osmog albuma odgađa zbog nedostatka papira.

Helbig je to izjavio za nemački Sakziše u članku objavljenom 7. februara. Prošlog novembra, gitarista Rammsteina Ričard Kruspe je istakao da će album stići pre lansiranja svetske turneje "Neue Deutsche Harte" planirane za ovu godinu.

Međutim, "sam bend trenutno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ne zna kada dolazi novi album", navodno je Helbig kazao u intervjuu.

"Trivijalan razlog: nedostatak papira", nastavio je pa dodao: "Moraju da budu u mogućnosti da pošalju veliki broj CD-ova i ploča, odnosno puno knjižica i omota, širom sveta odjednom. A to trenutno verovatno nije izvodljivo."

Helbig je takođe otkrio da je završio rad na albumu pre nekoliko nedelja.

"Ne znaju da li će se turneja održati ove godine. Žele da krenu napred, žele da sviraju, ali umesto toga, kao skoro svi muzičari, oni sede tu i čekaju da se odluke konačno donesu", naveo je.

Takođe je predložio izmene na listi pesama u poslednjem trenutku te je priznao kako se često ne mogu da se dogovore oko detalja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kasni novi album grupe Rammstein

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Feb.2022, 10:37

U prošlonedjeljnom intervjuu s kompozitorom Svenom Helbigom koji sarađuje s njemačkim metal bendom Rammstein otkriveno je kako se izlazak njihovog predstojećeg osmog albuma odgađa zbog nedostatka papira.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.