Novi MTS APP konkurs predstavljen je danas u StartIt centru!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Nov.2017, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi "MTS APP" konkurs predstavljen je danas u StartIt centru!

Sticanje iskustva za kreiranje mobilnih apilkacija.

Telekom Srbija je povodom ovogodišnjeg, sedmog mts app konkursa, 6. novembra 2017. godine organizovao događaj u beogradskom Startit centru na kome su srednjoškolci imali priliku da se bliže upoznaju sa pravilima takmičenja, prednostima koje donosi kreiranje aplikacija za mobilne uređaje, kao i iskustvima ranijih učesnika.

Zaposleni u kompaniji Telekom Srbija, zajedno sa predstavnicima Startit centra i dosadašnjim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << učesnicima konkursa, održali su korisne prezentacije za učenike i profesore gimnazija koje rade prema programu za talente na polju matematike i računarstva.

Cilj ovih prezentacija je da pruže više informacija o programiranju u Android™-u i iOS-u, kao i da istaknu značaj konkursa kao svojevrsnog podsticaja za mlade da kroz izradu aplikacija, zapravo, pokrenu jedan preduzetnički projekat.

Kompanija Telekom Srbija pokrenula je novi ciklus mts app konkursa koji ove godine ima i regionalni karakter, jer se pod istim uslovima organizuje i u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori.

Pet najboljih aplikacija iz svake od zemalja naći će se u konkurenciji "Regionalnog app izazova" koji kao prvu nagradu donosi posetu IoT konferenciji u Berlinu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.