Nova sezona Pozorišta

Izvor: S media, 02.Sep.2009, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova sezona Pozorišta

Povodom početka nove pozorišne sezone 2009/2010. u Pozorištu "Slavija", 4. septembra biće izvedena predstava Ljiljane Lašić "Kuća bez prozora", u režiji Vladimira Lazića, najavljeno je iz tog teatra.

U komadu igraju Djurdjija Cvetić, Ljiljana Lašić, Branko Djurić, Jana Milić i Milan Vasić, a posle predstave u Klubu pozorišta biće priredjen koktel povodom svečanog početka nove sezone.

U svojoj 12. sezoni teatar "Slavija" će, već 10. septembra, gostovati >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << u Makedoniji sa predstavom ''Vlast'' Branislava Nušića, u režiji Radoslava Dorića.

Komad u kome igraju Ivan Bekjarev, Jelica Sretenović, Milan Caci Mihajlović, Radovan Miljania, Vjera Mujović, Desimir Stanojević i Marko Marković, biće izveden u Kumanovu, Skoplju i Bitolju i na 17. Medjunarodnom festivalu kamernih teatara ''Risto Šiškov'' u Strumici.

Od 20. do 23. septembra pozorište će učestvovati na 12. Medjunarodnom pozorišnom festivalu podunavskih zemalja u Djurdju (Rumunija) sa predstavom "Kuća bez prozora".

Iz "Slavije" su najavili premijere komada Nušića, Bernarda Slejda, Miladina Ševarlića i Miodraga Ilića, a za iduću

kalendarsku godinu i, 9. po redu, Medjunarodni pozorišni festival ''Slavija''.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.