Nova izdanja knjiga Uroša Petrovića

Izvor: Art-anima.com, 30.Jan.2015, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova izdanja knjiga Uroša Petrovića

Iz štampe izlazi deseto izdanje knjige "Peti leptir", prema kojoj je nedavno snimljen istoimeni 3D film, i peto izdanje knjige "Tajne veštine Marte Smart" Uroša Petrovića.

Roman "Peti leptir" donosi napetu, uzbudljivu i nepredvidivu priču o naglom odrastanju dečaka iz beogradskog sirotišta, koji otkriva da nije povezan samo sa tajanstvenim ljudima i njihovim duhovima, već i sa čudesnim, providnim leptirima. Napisan u najboljem maniru mistične fantastike, ovaj roman je po svojim >> Pročitaj celu vest na sajtu Art-anima.com << osobinama jedinstven u srpskoj književnosti za decu i mlade.

"Tajne veštine Marte Smart" je treći deo hit serijala za sve uzraste, započetog knjigom "Misterije Ginkove ulice". Svaki od delova predstavlja posebnu celinu i uvodi čitaoce u drugačiju vrstu pustolovine. Prve dve knjige su već ovenčane nagradama "Neven", "Dositejevo pero" i "Gordana Brajović", koje se dodeljuju za najbolju knjigu godine, a priče o Martinim misterijama se već čitaju i prate i u drugim zemljama Evrope.

Juče je promovisan i četvrti deo ovog serijala "Martina velika zagonetna avantura", koji ljubitelje zagonetki ovoga puta vodi na let balonom do skrivenog rečnog arhipelaga prepunog misterioznih prepreka i izazova, nepredvidivih likova i skrovitih kapija koje otvaraju samo tačni odgovori. Na tom putu zelenokosa devojčica će steći opasnu, moćnu suparnicu i u borbi sa njom morati da zaviri unutar sebe i tu otkrije jednu veliku tajnu, koju nikada ranije nije uspevala da prepozna.


{youtube}a0vZFc-U6Ok{/youtube}
 

Nastavak na Art-anima.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Art-anima.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Art-anima.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.