No sleep till Exit pomeren za septembar

Izvor: B92, 02.Jul.2020, 15:53

No sleep till Exit pomeren za septembar

Planirana predrođendanska Egzitova žurka No sleep till Exit koja je trebalo da se održi 10. i 11. jula u Beogradu na prostoru ispred kolosalnih silosa “Žitomlina” na Dorćolu pomerena je za 4. i 5. septembar.

Nova lokacija je u Luci Beograd, sa značajno većom kvadraturom po jednom posetiocu, takođe odmah uz obalu Dunava, iza hangara u kojima se svake godine održava i No Sleep Festival.

Organizatori su na Fejsbuk stranici napisali da su se za kasniji termin >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odlučili nakon procena Kriznog štaba da će do stabilizacije epidemiološke slike da dođe tek sredinom jula.

Spisak izvođača ostaje nepromenjen, a sve ulaznice važiće i za novi termin.

Kome ne odgovara novi datumi, imaće priliku da povrati novac, a više informacija o konkretnoj proceduri i rokovima za povrat objaviće uskoro.

“Apelujemo i na sve naše fanove da budu bezbedni i uz odgovorno ponašanje u narednim danima, zajedno sačuvamo leto pred nama jer su zdravlje i bezbednost uvek ispred svega”, poručuju organizatori.

Na spisku izvođača za No sleep Open Air su Di-dzej duo Artbat, zatim Marko Nastić, Coeus, kao i Kristijan Molnar.

Najavljeni su i reper Vojko V, rokeri Artan Lili, bend Ide Prester MaiKA, z++, Spejs Noksi, te Enžy i Britni, kao i Lutemania.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.