Nišville jazz festival 2013.

Izvor: nisville.com, 09.Avg.2013, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nišville jazz festival 2013.

Ovogodišnji Nišville festival zvanično će se održati u periodu od 15. do 18. avgusta. Međutim, festivalski dani počinju već u utorak, 13. avgusta, otvaranjem postavke Muzeja džeza Miše Blama u Salonu 77 u 19h. Pored dve glavne bine - “Earth” i “Sky”, zatim besplatne “Open stage” iza Paviljona u Tvrđavi, “Welcome stage” - na Trgu kod česme Kraljice Natalije, “River stage” - na amfiteatru Niškog keja i “Jam Session” bine (u Banovini posle programa na binama Earth i Sky); Nišville i ove godine nudi program u gradovima u regionu i to u: Pirotu, Vranju, Aranđelovcu, Zaječaru i Kruševcu. Takođe, u okviru ovogodišnjeg festivala su organizovane radionice u Sali Simfonijskog orkestra u Nišu, zatim razne promocije, predstave, izložbe i preformansi.

Očekuju se nastupi nekih najpoznatijih muzičkih imena, kao što su: Uroš Predić sa orkestrom “Mambo Stars”, američki Big band, Gadjo Dilo i “TG Collective”, Vasil Hadžimanov Bend, “Jazzanova” i Paul Randolph, Duško Gojković, francuski sastav “Nouvelle Vague” i mnogi drugi.

Kompletan program i satnicu možete pogledati na zvaničnom sajtu Nišville festivala.
Pogledaj vesti o: Nišville

Nastavak na nisville.com...






Povezane vesti

Nishville jazz festival, od 15. do 18. avgusta

Izvor: JavneVesti.com, 10.Avg.2013, 19:56

Ovaj veliki internacionalni festival jazza-a svečano će se otvoriti 15. avgusta u pola osam na Eart/Sky stage-u.. . Veliko pripremanje za veliki spektakl je u toku. 13. avgusta u 14h biće održana prva pres konferencija, a dva dana nakon toga počinje ovaj svetski događaj. . U amfiteatru nišavskog...

Nastavak na JavneVesti.com...