Izvor: SEEcult.org, 08.Mar.2013, 02:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ništa bez žena

Akcija dobrovoljnog davanja krvi “Ništa bez žena” tradicionalno će biti održana 8. marta u Domu omladine Beograda, a kao i prethodnih godina, krv će dati i žene sa javne scene, predstavnice različitih profesija u svojim prepoznatljivim uniformama, glumice, pevačice, novinarke i spisateljice, sportistkinje i lepotice Srbije. Institut za transfuziju krvi Srbije i Crveni krst Srbije, u saradnji sa Domom omladine, treću godinu za redom organizuju akciju dobrovoljnog davanja krvi povodom obeležavanja međunarodnog praznika Dana žena.

Nastavak na SEEcult.org...






Povezane vesti

Žene u uniformama dale krv

Izvor: Večernje novosti, 08.Mar.2013

BEOGRAD - Žene u uniformama, među kojima su dominirale pripadnice policije i sportistkinje u različitim dresovima, danas su se odazvale akciji dobrovoljnog davanja krvi, koja se povodom Dana žena, 8. marta, održava do 15 sati u Domu omladine Beograda.U akciji, koju su pod sloganom "Ništa bez žena"...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.