Nik Fanćuli u petak u Tjubu

Izvor: B92, 29.Nov.2012, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nik Fanćuli u petak u "Tjubu"

Engleski disk džokej Nik Fanćuli, (Nic Fanciulli) jedna od trenutno najaktulenijih klupskih zvezda haus i tek-haus muzike, nastupiće u petak 30. novembra u klubu “Tjub“ u Beogradu.

Nik Fanćuli pripada novoj generaciji tek-haus disk džokeja i kritičari ga smatraju za jednog od trenutno najboljih izvođača kad je ovaj pravac u pitanju. Spada među umetnike koji se podjednako dobro snalaze u anderground i u komercijalnim vodama, što se može videti i po listi imena sa kojima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je sarađivao. Na njoj su, između ostalih, i Kajli Minog, U.N.K.L.E. Loco Dice, Džoš Vink i Trejsi Torn.

Poslednje decenije ga često nazivaju i najboljim izvoznim proizvodom Ujedinjenog kraljevstva kad je elektonska muzika u pitanju, a dokaz za to je i jedna nominacija za Gremi nagradu. Nik Fanćuli radi i kao producent, a ima i svoju “Saved records“ etiketu, koja je u poslednje vreme postala vrlo važan činilac na svetskoj anderground haus i tehno sceni.

Domaća podrška Niku Fanćuliju u “Tjubu“ 30. novembra biće Dejan Milićević i Peppe, a karte kupljene do 1 sata iza ponoći će koštati 200 dinara, dok će posle tog vremena biti duplo skuplje

.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.