Nele Karajlić prvi put u Sarajevu od raspada Jugoslavije

Izvor: Vesti-online.com, 16.Feb.2015, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nele Karajlić prvi put u Sarajevu od raspada Jugoslavije

Komičar, kompozitor, glumac i pevač Nenad Janković, poznatiji, kao "doktor Nele Karajlić", prvi put je posetio rodno Sarajevo iz koga se nakon početka rata 1992. godine u Bosni i Hercegovini preselio u Beograd.

Kako pišu sarajevski mediji, Karajlić je u nedelju uveče s prijateljima posetio jednu konobu koja je tokom njegovog boravka bila zaključana za ostale posetioce.

Nele Karajlić je u nedelju promovisao knjigu "Fajront u Sarajevu" na Jahorini, a u večernjim >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << satima je dosao u Sarajevo.

Na društvenim mrežama ranije je objavljena informacija da će Karajlić svoju autobiografsku knjigu promovisati u Sarajevu. Ta vest je naišla na osude Sarajlija zbog njegovih izjava o karakteru rata u Bosni, koje je davao za medije u Srbiji gde se preselio 1992. godine.

Tokom osamdesetih godina Karajlić je bio poznat kao pevač grupe "Zabranjeno pušenje" i glumac popularne televizijske seriji "Top lista nadrealista".

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.