Nedelja srpskog filma u Izraelu

Izvor: B92, 02.Sep.2013, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedelja srpskog filma u Izraelu

Kinoteka Tel Aviva i Filmski centar Srbije

(FCS), u saradnji sa kinotekama Haife i Jerusalima i Ambasadom Republike Srbije u Izraelu, organizuju idućeg meseca Nedelju srpskog filma, u tri izraelska grada od 6-22. oktobra


Cilj ove manifestacije je da izrealskoj publici predstavi najnovije tendencije u našem filmu i na taj način produbi i poboljša razmenu između dve kinematografije.

U okviru programa biće predstavljeni Krugovi, Srdana Golubovića, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Kad svane dan, Gorana Paskaljevića, Smrt čoveka na Balkanu, Miroslava Momčilovića, Ljubav i drugi zločini, Stefana Arsenijevića, Montevideo, Bog te video, Dragana Bjelogrlića, Beli beli svet, Olega Novkovića, Neprijatelj, Dejana Zečevića i Edit i ja, Alekse Gajića.

Manifestacija će započeti 6. oktobra u Tel Avivu projekcijom filma Krugovi, uz prisustvo gostiju iz Srbije, a nakon toga filmovi će biti predstavljeni u Jerusalimu i Haifi.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nedelja srpskog filma u oktobru u Izraelu

Izvor: Akter, 02.Sep.2013

Kinoteka Tel Aviva i Filmski centar Srbije (FCS), u saradnji sa kinotekama Haife i Jerusalima i Ambasadom Republike Srbije u Izraelu, organizuju idućeg meseca Nedelju srpskog filma, najavio je danas FCS

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.