Najlepši citati o prijateljstvu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2017, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najlepši citati o prijateljstvu!

Oni su put do sreće...

Svako bira prijatelja prema sebi, svojim navikama, shvatanjima, razmišljanjima. Pravo i iskreno prijateljstvo ne poznaje ljubomoru, sebičnost i druge emocije koje mogu da unesu nemir i razdor. Prijateljska ljubav je nesebična, uzajamna i nikad ne prestaje, jer prijatelj je tu da te razume, kada niko drugi nije u stanju, i da te poštuje i voli kada nikog drugog nije briga za to.

A post shared by pr0ject_uno (@pr0ject_uno) on Dec 27, 2016 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << at 2:07am PST

Mnogi ljudi prolaze kroz život običnog čoveka, ali samo pravi prijatelji ostavljaju trag u njegovom srcu.

Iskreno prijateljstvo je jače od svega. Ono je čvrsto i neuništivo. Pogledajte šta su o prijateljstvu govorili poznati naučnici, umetnici, glumci.

A post shared by pr0ject_uno (@pr0ject_uno) on Mar 5, 2017 at 8:04pm PST

A post shared by pr0ject_uno (@pr0ject_uno) on Apr 12, 2017 at 6:06am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.