Izvor: Arte, 20.Jan.2021, 09:34

Najbolje od nas Fotografi ULUPUDS

Najbolje od nas Fotografi ULUPUDS Otvaranje utorak 19.1.2021. u 18h Od 19. do 26. januara 2021. Galerija O3ONE, Gavrila Principa 16.

I pored vanredne situacije izazvane covid pandemijom u predhodnoj godini, fotografi Udruženja primenjenih umetnika ULUPUDS potrudili su se da istraju u očuvanju umetničke scene Srbije. Redovna,  tradicionalna smotra je i ovogodišnja izlozba sa temom  “Najbolje od nas” u kojoj učestvuje 54 renomirana autora,  fotografa, profesionalaca   sa 108 fotografskih radova  u kojima je istaknut  lični osvrt svakog od autora na svoj umetnički, autorski i profesionalni rad.

Nastavak na Arte...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Arte. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Arte. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.