Izvor: SEEcult.org, 30.Mar.2012, 00:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nagrade 34. Salona arhitekture

Gran pri 34. Salona arhitekture u Beogradu, koji je otvoren do kraja aprila u Muzeju primenjene umetnosti, dodeljen je Dejanu Miljkoviću, Jovanu Mitroviću i Branku Paviću za Kulu Nebojšu i deo priobalnog bedema Beogradske tvrđave, projekat koji je bio i u najužem izboru za nagradu "Novosti" za 2011. godinu.

Nastavak na SEEcult.org...






Povezane vesti

Kuli Nebojša gran pri 34. salona arhitekture

Izvor: Studio B, 30.Mar.2012

Gran pri 34. salona arhitekture dodeljen je Dejanu Miljkoviću, Jovanu Mitroviću i Branku Paviću za projekat konzervacije, revitalizacije i adaptacije Kule Nebojša i obnove i izgradnje dela priobalnog bedema Beogradske tvrđave...Žiri Salona arhitekture je nagradu u kategoriji arhitekture dodelio...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.