Nagrada Veliki pečat 2018. Bojanu Otaševiću

Izvor: Arte, 03.Maj.2018, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nagrada Veliki pečat 2018. Bojanu Otaševiću

Žiri za nagradu Veliki pečat sastao se u ponedeljak, 3. maja u 10:30 časova u sastavu: Ljiljana Slijepčević, istoričarka umetnosti i predsednica žirija, Biljana Vuković, grafičarka i Alan Bećiri, grafičar i laureat nagrade Veliki pečat 2017.

Nakon pažljivog pregledanja Majske izložbe grafika članovi žirija su ocenili da je izložba svojim kvalitetom olakašala rad žirija ali i otežala rad ovog tela jer je trebalo uočavati nijanse u radovima.

Nagrada Veliki pečat za 2018. godinu jednoglasno je dodeljena Bojanu Otaševiću za rad „Rob – Milost“, iz 2018. godine u tehnici algrafija.

Nastavak na Arte...






Povezane vesti

Bojanu Otaševiću Veliki pečat

Izvor: SEEcult.org, 03.Maj.2018

Nagrada Veliki pečat za 2018. godinu dodeljena je Bojanu Otaševiću za rad “Rob – Milost”, koji je deo Majske izložbe grafike beogradskog kruga u Grafičkom kolektivu u Beogradu. Žiri za nagradu Veliki pečat, koji su činili istoričarka umetnosti Ljiljana Slijepčevi (predsednica), grafičarka...

Nastavak na SEEcult.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Arte. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Arte. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.