Nagrada Mladi Dis Aleksandri Jovanović

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jun.2020, 13:10

Nagrada "Mladi Dis" Aleksandri Jovanović

Stručni žiri za dodelu nagrade "Mladi Dis" za 2020. godinu doneo je odluku, većinom glasova, da to priznanje pripadne Aleksandri Jovanović za rukopis "Jagma", koji je stigao pod šifrom "Pekmez od šljiva", saopštila je danas Gradska biblioteka u Čačku "Vladislav Petković Dis".

Stručni žiri radio je u sastavu Enes Halilović, Uroš Ristanović i Nemanja Veljović Subrosa, dodaje se u saopštenju.

Od 23 rukopisa koji su pristigli na konkurs za nagradu, žiri >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << posebno pohvaljuje autore Vuka Vučkovića, Milicu Bešić, Jelenu Marinkov i Lenu Volgin.

Aleksandra Jovanović, rođena 23. jula 1996. u Vranju, student je master studija na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.