Na Egzitu brojne prateće aktivnosti i programi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jul.2019, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Egzitu brojne prateće aktivnosti i programi

Kao i svake godine, "Egzit" festival, koji će biti održan od 4. do 7. jula, pored muzičkog programa ponudiće i čitav niz aktivacionih, zabavnih i avanturističkih zona, ne bi li doživljaj na Petrovaradinskoj tvrđavi bio potpun.

Zanimljivi programi, sadržaji i interaktivne aktivnosti počinju od ranog jutra u festivalskom kampu na obali Dunava.

Locirana u Gornjem gradu, "MTS Feel the vibe of the boh tribe" zona ponudiće raznovrstan program i brojne aktivnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << propraćene nagradama, gde će se učesnici oprobati u poligonima i specijalnom haka plesu sa Novog Zelanda, a zainteresovani će moći da isprobaju mts Random Love govornicu koja će biti postavljena na ulazu u festival.

"Addiko Bank" zona "Paint It Red", smeštena preko puta "Reggae" bine, pružiće mogućnost posetiocima da se oprobaju u igri memorije.

I ove godine najlepši pogled na Novi Sad pružiće "Chipsy Disco" zona, uz fanki zvuke i najveću disko kuglu na festivalu.

Preko puta "Reggae" bine biće "Chipsy Snack Corner", "Cockta zona" će nuditi dobru zabavu, druženje i novu koktu, preko puta "Addiko Fusion" bine svoju modernu modnu zonu predstaviće Kalvin Klajn.

Na istoj lokaciji štand kuće "Alexandar Cosmetics" sa sloganom "Beauty Begins Here" pružiće jedinstven spoj lepote i igre, a kod Opservatorije svi ljubitelji dobrog izgleda moći će da se našminkaju u bojama "Egzit" plemena.

U čuvenoj Ulici starih zanata, "Craft Street" zona će ugostiti najbolje domaće kaver bendove i di-džejeve, dok će "Heineken safe" zona ponuditi posetiocima interesantnu igricu sa pitanjima i deliće se vaučeri "Društvo, ko vozi kući“ za besplatan prevoz u saradnji sa "Delta" taksijem.

Tu će se nalaziti i štand "Franck" kafe za degustaciju ovog aromatičnog napitka.

Ljubitelji mikrofona moći će da se oprobaju u izvođenju svojih omiljenih pesama na "Karaoke" bini, a jedna od omiljenih zabava na festivalu i ove godine biće smeštena u "Silent Disco" zoni uz muziku na dve frekvencije.

U okviru "Head&Shoulders #goscalpbrave" frizeri će praviti "brave cut" frizure, "Guarana Invaders" zona organizovaće interaktivnu igru i najbolji dobiće specijalne rančeve i tetovaže sa različitim natpisima.

Na četiri "Innovation zone" posetioci mogu vezanih očiju da pogode koje je boje sladoled po ukusu i na taj način osvoje sladoled po želji.

Specijalni gost "Egzit"-a biće festival "Dev9t", a kao i prethodnih godina ljubitelji zvezda moći će da uživaju u astronomskim projekcijama u Planetariumu.

"Smirnoff House" pripremio je raznovrstan program tokom svih večeri festivala, gde će posetioci moći da plešu ili se odmore.

VISA promo tim dočekivaće posetioce na tri glavne "fast-line" lokacije u okviru festivala gde će ih upoznavati sa pogodnostima korišćenja Visa platne kartice, na "Blic Beach" zoni posetioci će imati priliku da osvoje ulaznice za predstojeći "Sea Dance" festival.

Poslednja serija četvorodnevnih ulaznica po redovnim pretprodajnim cenama iznosi 7.490 dinara, posle čega u prodaji će biti samo ulaznice po finalnoj ceni od 12.990 dinara.

Za jednodnevne trenutno vlada još veće interesovanje, a cene se menjaju automatski kako jedna količina ode i dođe nova. Trenutno se mogu pronaći po cenama od 2.990 dinara pa naviše.

Zamena vaučera za festivalske narukvice počinje sutra i to na tri mesta - u centru Novog Sada, ispred Srpskog narodnog pozorišta, na recepciji EGZIT kampa, kao i na centralnom mestu za zamenu preko puta glavne kapije festivala (kod Lovotursa).

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EXIT je više od muzike - najbolja zabava na 40 bina i zona širom festivala! OSVOJITE ULAZNICE NA BLIC BEACH ZONI!

Izvor: Blic, 01.Jul.2019

Kao i svake godine, EXIT festival, koji će biti održan od 4. do 7. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu,  pored impresivnog muzičkog programa nudi i čitav niz aktivacionih, zabavnih i avanturističkih zona, ne bi li doživljaj na Petrovaradinskoj tvrđavi bio potpun. Zanimljivi programi,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.