NA NIŠVILU I IZVODJAČI IZ MEKSIKA, RUMUNIJE I SA KUBE

Izvor: kult-URA.com, 23.Jul.2014, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NA NIŠVILU I IZVODJAČI IZ MEKSIKA, RUMUNIJE I SA KUBE

Na predstojećem “Nišville jazz” festivalu nastupiće i sastavi koji svoje autorske izraze baziraju na muzičkoj tradiciji svojih podneblja – “Manglares” iz Meksika , “Zuralia Orchestra” iz Rumunije i “Estudiantina Ensemble” sa Kube. “Nišville 2014″ će biti održan u periodu od 14. do 17. avgusta u niškoj Tvrđavi.
“Nišville” će ove godine uz podršku Ambasade Meksika, prvi put predstaviti i jedan sastav iz te zemlje – “Manglares”, koji će nastupiti drugog dana festivala, 15. avgusta. “Manglares” je flamenco i latin fusion bend čiji koncept podrazumeva izvođenje autorskih kompozicija. Pored mnogih nastupa na festivalima u Meksiku i regularne turneje u Evropi i svetu, bend...
Pogledaj vesti o: Nišville

Nastavak na kult-URA.com...






Povezane vesti

Etno motivi pomešani sa džezom

Izvor: NisCafe.com, 24.Jul.2014, 11:36

Na predstojećem Nišville jazz festival koji će se od 14. do 17 avgusta održati u niškoj Tvrđavi, nastupiće i sastavi koji svoje autorske izraze baziraju muzičkoj tradiciji svojih podneblja: “Manglares” iz Meksika , “Zuralia Orchestra” iz Rumunije i “Estudiantina Ensemble” sa Kube.

Nastavak na NisCafe.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta kult-URA.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta kult-URA.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.