Moj dom - kreativna inkluzija

Izvor: SEEcult.org, 17.Jan.2015, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moj dom - kreativna inkluzija

Izložba “Moj dom” sa radovima nastalim u saradnji studenata Fakulteta likovnih umetnosti u Beogradu i dece i mladih koji su ometeni u razvoju biće otvorena 19. januara u Galeriji FLU, a prati je serija tribina i radionica. Radovi su nastali u saradnji studenata FLU sa korisnicima Ustanove za decu i mlade ometene u razvoju “Sremčica”. Deo izložbe su i fotografije korisnika i ambijenata Doma, čija je autorka fotograf Marija Ćalić.

Nastavak na SEEcult.org...






Povezane vesti

Izložba "Moj dom" u Galeriji FLU

Izvor: Press, 18.Jan.2015, 13:48

Izložba "Moj dom" sačinjena od radova nastalih u saradnji studenata Fakulteta likovnih umetnosti i korisnika Ustanove za decu i mlade ometene u razvoju "Sremčica biće otvorena sutra u Galeriji FLU, a deo izložbe su i fotografije korisnika i ambijenata Doma fotografa Marije Ćalić. ...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.