Izvor: SEEcult.org, 02.Feb.2013, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milioni za obaranje Chroma

Kompanija Google ponudila je tri miliona dolara kao nagradu za uspešno hakovanje njenog operativnog sistema Chrome. Google je ranije nudio nagrade od jednog, a potom od dva miliona dolara za hakovanje pretraživača Chrome, a sada je povećao nagradni fond na 3,1 miliona dolara - za obaranje celog operativnog sistema na takmičenju hakera Pwnium koje će biti održano u martu u okviru konferencije CanSexWest u Vankuveru.

Nastavak na SEEcult.org...






Povezane vesti

“Gugl” nudi više od tri miliona dolara onom ko "provali" njegov operativni sistem "Hrom"

Izvor: Blic, 02.Feb.2013

Kompanija "Gugl" je toliko siguran u bezbednost svog operativnog sistema "Hrom" da je ponudila nagradu od preko tri miliona dolara onome ko uspe da ga “provali”. Najbolji hakeri na svetu okupiće se na ovogodišnjem takmičenju Ponium (Pwnium) i pokušati da osvoje 3,14159 miliona dolara, cifru koja...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.