Mihail Barišnjikov stigao u Beograd

Izvor: Blic, 20.Apr.2017, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihail Barišnjikov stigao u Beograd

Mihail Barišnjikov, legendarni baletski igrač, stigao je večeras u Beograd, gde će 23, 24. i 25. aprila u Pozorištu na Terazijama nastupiti u komadu "Barišnjikov /Brodski", inspirisanom poezijom nobelovca Brodskog.

Premijer Srbije Aleksandar Vučić za Barišnjikova je organizovao večeru u vili "Mir".

Podsetimo, Barišnjikov je odlučio da dođe u Beograd i nastupi u pomenutom komadu uprkos povredi koju je "zaradio" početkom januara.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mihail Barišnjikov u Pozorištu na Terazijama

Izvor: DANuBeogradu.rs, 21.Apr.2017, 11:53

Iako je njegov nastup planiran za mart u okviru Beogradskog festivala igre, ipak slavni baletski igrač i glumac Mihail Barišnjikov nastupiće pred beogradskom publikom 23, 24. i 25. aprila u Pozorištu na Terazijama. Posle povrede nastale tokom izvođenja predstave „Nižinski“ u Parizu početkom...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Nekada u čuvenoj seriji “Seks i grad”, danas u Beogradu: Mihail Barišnjikov u “Pozorištu na Terazijama”

Izvor: Lepota i zdravlje, 21.Apr.2017

Biblioteka Skupštine Srbije vrvela je od predstavnika medija koji su došli da požele dobrodošlicu čuvenom baletskom igraču i protagonisti kultnih filmova i serija Mihailu Barišnjikovu. Barišnjikov, koga pamtimo kao Aleksandra Petrovskog, jednog od partnera čuvene junakinje serije “Seks i grad”...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.