Metju Mekonahi: Tramp je sada naš predsednik, pomirimo se s tim

Izvor: Blic, 03.Feb.2017, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Metju Mekonahi: Tramp je sada naš predsednik, pomirimo se s tim

Gostujući u emisiji Endija Mara na BBC, glumac Metju Mekonahi osvrnuo se i na dolazak novog predsednika, Donalda Trampa, na vlast u SAD.

Holivud je bukvalno u ratu sa novoizabranim predsednikom Trampom. Nijedan drugi šef nacije nije toliko ismevan, vređan i "prozivan" u svetu zabave kao on, iako je tek dve nedelje na vlasti. Na pitanje voditelja Endija Mara, da li je vreme da Holivud i kulturna elita Amerike ostave Trampa na miru, Mekonahi je zauzeo pomirljiv stav, slično koleginici >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Nikol Kidman:

- Sad više nemaju izbora, on je naš predsednik. Stvari su vrlo dinamične i zemlja je podeljena, ali vreme je da ga prihvatimo, da se rukujemo sa tom činjenicom i budemo konstruktivni s njim, jer on je naš predsednik sledeće četiri godine, najmanje - izjavio je glumac.

Treba, međutim, napomenuti da je intervju sa Mekonahijem emitovan u nedelju, dva dana pošto je Tramp doneo odluku o zabrani ulaska pojedinih državljana muslumanksih zemalja u SAD, a razgovor sa glumcem snimljen je sedam dana pre toga.

Mekonahijeva supruga Kamila Alveš je imigrantkinja iz Brazila, koja se doselila u SAD sa 15 godina.

Ovo je prvi put da je Mekonahi, koji inače retko govori o politici, izneo svoje mišljenje o Trampu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.