Izvor: SEEcult.org, 20.Maj.2019, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marku Poropatiću nagrada Milutin Bojić za 2019.

Nagrada "Milutin Bojić" za mlade pesnike za 2019. godinu dodeljena je Marku Poropatiću iz Beograda, za ciklus pesama “Staklene maske”. Žiri koji su činili Mileta Aćimović Ivkov, Slađana Ilić i Darko Daničić ocenio je Poropatićev ciklus pesama kao najbolji od ukupno 86 pristiglih radova, saopštila je 20. maja Biblioteka “Milutin Bojić”. Nagrada podrazumeva štampanje knjige pesama pobednika, a biće svečano uručena 21. maja u 19 časova u Biblioteci "Milutin Bojić", koja je taj konkurs organizovala šesti put.

Nastavak na SEEcult.org...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marku Poropatiću nagrada "Milutin Bojić"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Maj.2019

Dobitnik nagrade "Milutin Bojić" za mlade pesnike za 2019. godinu je Marko Poropatić iz Beograda, odlučio je žiri u sastavu Mileta Aćimović Ivkov, Slađana Ilić i Darko Daničić, saopštili su danas iz biblioteke "Milutin Bojić"...Poropatićev ciklus pesama pod nazivom "Staklene maske" ocenjen...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.