Marko Nastić besplatno na internetu

Izvor: B92, 27.Nov.2009, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marko Nastić besplatno na internetu

Prvi album Marka Nastića pod nazivom „Music For The People", biće objavljen na sajtu Exitmusic.tv, 30. novembra, i svim posetiocima ovog sajta biće dostupan za besplatno preuzimanje

Istog dana Marko Nastić, koji album iobjavljuje pod pseudonimom Fatboy Jr, i Exit Music online etiketa predstaviće svoje trenutne aktivnosti i buduće planove na promociji koja će se održati u 14 časova na Miletićevom trgu u Novom Sadu.

Nastić će se na ovaj način pridružiti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Obojenom Programu, čiji je album do sada imao preko 30 000 preuzimanja i E-play-u kao treće ime Exit Music scene koja omogućava besplatno skidanje albuma. Očekuje se da svoja nova izdanja na sajtu Exitmusic.tv uskoro objave i bendovi Overdrive, Trance Balkan Desorganisation i The Good Guys.

Posetioci promocije u Novom Sadu biće u prilici da među prvima čuju kako zvuči Markova šetnja kroz žanrove elektronske muzike u koju je krenuo na svom prvom albumu.

Nastić je „Music For The People" radio u saradnji sa svojim prijateljima i saradnicima sa ovdašnje muzičke scene, među kojima su Đorđe Miljenović, Una Senić, Džoni Racković, i mnogi drugi.

Njegova dosadašnja izdanja, nastupi sa tri audio sistema, koji obuhvataju tribal i tech-house, electro i techno, kao i klupske produkcije za Umekovu i Kanzyanijevu izdavačku kuću „Earrisistible", pretvorili su ga u traženog disk džokeja koji nastupa svuda po svetu.

On je ujedno i osnivač izdavačke kuće „Recon Warriors", a ova promocija će biti svojevrsni uvod za njegov nastup 12. decembra u klubu „Amnesia" u Novom Sadu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.