Margo Robi i Kolin Farel zajedno u novom intrigantnom filmu

Izvor: B92, 10.Feb.2024, 18:52

Margo Robi i Kolin Farel zajedno u novom intrigantnom filmu

Margo Robi i Kolin Farel glumiće zajedno u novom filmu južnokorejskog redatelja Kogonade, nazvanom "A Big Bold Beautiful Journey".

Reditelj filma, Kogonade, poznat je po radu na filmovima poput "After Yang", "Columbus" i "Pachinko".

Iako još nema puno informacija o ovom projektu, prema izveštaju “Deadline-a”, radnja filma opisana je kao maštovita priča o dva stranca i njihovom neverovatnom putovanju na kojem se povezuju. Snimanje filma će početi ovog proljeća >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Kaliforniji u produkciji “Imperative Entertainment-a.”

Scenarijo za "A Big Bold Beautiful Journey" napisao je Set Rejs, režiser popularnog psihološkog trilera "The Menu".

Ovo je prvi film na kojem će Margo Robi raditi nakon uspešnog filma "Barbie".

Prema izveštaju “Deadline-a”, nakon velikog uspeha sa "Barbie", glumica je imala mogućnost da bira između nekoliko različitih scenarija, a odabrala je ovu neobičnu I intrigantnu priču.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.