Mali muzički košmar na Kolarcu

Izvor: Mondo, 10.Sep.2012, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali muzički košmar na Kolarcu

Aleksej Igudsman i Hjung Ki Jo, koji su osvojili svet svojim jedinstvenim i urnebesnim predstavama koje kombinuju komediju, klasičnu muziku i pop kulturu, nastupiće 13. septembra na Kolarcu.

Zajednički san ovog dvojca je da klasičnu muziku učine dostupnom široj i mlađoj publici.

Neke od najvećih zvezda klasične muzike, kao što su Emanuel Aks, Džošua Bel, Dženin Džense pridružile su im se u nesvakidašnjim muzičkim skečevima.

Pored turneja na >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kojima izvode "A Little Nightmare Music" i "Big Nightmare Music" sa simfonijskim orkestrima, na akademijama i u muzičkim školama širom sveta, vode radionice "8 do 88 - muzičko obrazovanje za decu svih uzrasta", na kojima polaznici stiču samopouzdanje i inspiraciju za sopstvena muzička putovanja.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Klasičari zabavljači Igudesman i Džu na Kolarcu

Izvor: Akter, 11.Sep.2012, 11:18

Vrunski klasični muzičari violinista Aleksej Igudesman i pijanista Hjung Ki Džu, proslavljeni majstori komedije koji plene publiku širom sveta, nastupiće pred beogradskom publikom 13. septembra u Kolarčevoj zadužbini

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.