MARKO LOUIS U NIŠU

Izvor: kult-URA.com, 10.Sep.2018, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MARKO LOUIS U NIŠU

Sve popularniji Marko Louis održaće svoj prvi veliki samostalni koncert u Nišu u petak, 14. septembra u Dvorištu Univerziteta (Banovina) od 21h.

Pesma KAD JE NOĆ je, posle kompozicije EURIDIKA, drugi singl koji će se naći na Markovom novom albumu “EURIDIKA” koji izlazi u oktobru za izdavačku kuću Lampshade Media. Pored CD izdanja, album ce biti objavljen i u LP formatu. Spot za novu pesmu snimljen je u Beogradu i Kovinu, pod režiserskom palicom Dragana Jereminova. Spot je koncipiran na osnovu Markovog plesa i oko kamere prati svaki njegov pokret.
“Uvek mi je bila želja da snimim spot gde ću samo plesati i izbaciti svu energiju iz sebe. Ja mnogo volim da đuskam i uvek sam voleo da pravim neke...

Nastavak na kult-URA.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marko Louis u Nišu

Izvor: Megafon.co, 10.Sep.2018

Sve popularniji Marko Louis održaće svoj prvi veliki samostalni koncert u Nišu u petak, 14. septembra u Dvorištu Univerziteta (Banovina) od 21h.. Marko Louis – Foto – Ivan Miladinović.. Pesma KAD JE NOĆ je, posle kompozicije EURIDIKA, drugi singl koji će se naći na Markovom novom albumu...

Nastavak na Megafon.co...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta kult-URA.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta kult-URA.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.