Luka i Stjepan: Spektakl zagarantovan!

Izvor: BKTV News, 24.Jul.2018, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luka i Stjepan: Spektakl zagarantovan!

Muzički dvojac, 2CELLOS, Stjepan i Luka, u sklopu turneje SCORE, ponovo dolaze u Beograd. Ovoga puta će prirediti koncertni spektakl na otvorenom, na Kalemegdanu, 8.septembra.

"Radujemo se ponovnom dolasku u Beograd. Mnogo volimo Beograd, pa i ovu turneju smo započeli u Beogradu sa fenomenalnim koncertom u Areni. Publika je fantastična, reaguje od prve pesme. Koncert na otvorenom je poseban doživljaj, ali i veći izazov. Kalemegdan je prelep, pozivam publiku da dođe u što >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << većem broju da uživamo zajedno!" poručuje Luka.



"Završavamo novi album, vraćamo se korenima, obradama pop i rok hitova. Prvu pesmu smo već ekranizovali 'Eye of the Tiger', nadamo se da vam se dopada. Mi i sviramo samo ono što se nama dopada. Za Beograd smo već spremili repertoar. Krenućemo mirno, sa filmskom muzikom i onda energični deo. Biće ludo obećavamo", uz osmeh dodaje Stjepan.

Ulaznice za muzički spektakl u srpskoj prestonici već su u prodaji i mogu se kupiti na svim Eventim prodajnim mestima.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

2CELLOS – radujemo se dolasku u Beograd

Izvor: Blic, 24.Jul.2018

Muzički dvojac, 2CELLOS, Stjepan i Luka, u sklopu turneje SCORE, ponovo dolaze u Beograd. Ovoga puta će prirediti koncertni spektakl na otvorenom, na Kalemegdanu, 8. septembra.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.