Letu štuke iz Miksera za ceo svet

Izvor: B92, 10.Maj.2014, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Letu štuke iz Miksera za ceo svet

Prvi akustični koncert benda Letu Štuke održava se večeras u beogradskom Mikser Hausu (Karađorđeva 46), a putem internet prenosa biće direktno dostupan celom svetu.

Bend će ovom prilikom u proširenom sastavu izvesti svoje poznate hitove, u drugačijim aranžmanima – bez struje, a u njihovoj muzici moći će da uživa publika iz celog sveta zahvaljujući prenosu uživo, dostupnoj na OVOM LINKU, kao i na “Mikser” android aplikaciji.

Bend čine: Dino Šaran >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << (vokal,gitara), Đani Pervan (bubnjar, producent), Emir Jugo (gitara), Bojan Ahac (klavijature) i Dejan Ostojić (bas gitara). Na večerašnjem koncertu gostujući muzičari su: Esad Bratović (gitare, saz) i Ivan Radoja (violina).

Letu Štuke su se u regionu regionu proslavile debijem “Letu Štuke”, sa koga se ističu hitovi “Mjesto za dvoje", “Šutiš”, “Minimalizam”, kao i duet sa Darkom Rundekom “Sunce”, nakon čega je usledio jednako uspešan drugi CD “Proteini i ugkljikohidrati" (2008) sa singlovima “Tesla”, “Paranoja”, “Belladonna”, “Psiho”.

Trilogiju zatvara album "Brojevi računa" sa kojeg su najpoznatiji singlovi: "Brojevi računa", "U ovom svijetu" i "Dembelija ". Letu Štuke u februaru 2014. godine izdaju i samostalni singl "Padaj".

Kao predgrupa na koncertu nastupiće bend Ničim izazvan, koncentrisan na autorsku muziku sa krajnje iskrenim tekstovima inspirisanim ljubavlju, životom, raznim unutrašnjim dilemama, sukobima i svakodnevicom koja se krije iza banalnosti koja nas okružuje. Tekstove oživljavaju raznovrsni ritmovi od valcera i tanga, preko latino ritmova do fanka i roka, čak i do flertovanja sa pankom.

Ulaznice za koncert se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima i u Mikser Hausu po ceni od 1200 dinara. Karte će biti dostupne i na ulazu po ceni od 1500 dinara.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Letu Štuke unplugged uživo za publiku iz celog sveta!

Izvor: Story, 10.Maj.2014

Prvi unplugged koncert benda Letu Štuke održava se večeras u beogradskom Mikser House-u (Karađorđeva 46)...Letu Štuke, foto: promo

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.