Lenny Kravitz u Zagrebu

Izvor: Kontra magazin, 27.Maj.2011, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lenny Kravitz u Zagrebu

Lenny Kravitz, jedan od najpopularnijih američkih rock muzičara nove generacije, nastupiće u Zagrebu kao jedinom gradu u regionu u sklopu svoje evropske turneje Black and White Europe . Zagrebački nastup potvrđen je za 17.11.2011. a redovan početak prodaje ulaznica počinje 06.06.2011. na svim ovlašćenim prodajnim mestima Eventima. Leeny Kravitz dobitnik je mnogih prestižnih nagrada, do sada je objavio 8 studijskih albuma koji su prodati u više od 35 miliona primeraka. Dugoočekivani deveti studijski album Black and White America svetlo dana ugledatće 22.08.2011. pod okriljem izdavačke kuće Atlantic Records/Roadrunner Records, a novi singl Stand biće objavljen 6. juna. Lenny Kravitz poznat je kao multi talentovani muzičar koji osim gitare svira bas, bubanj i klavijature. Na zadnjem albumu Black and White America napisao je i aranžirao 16 pesama , a album je snimao na Bahamima i u Parizu. Cena ulaznica je 250 kuna za parter, 300 kuna za tribine i 600 za lože.

Nastavak na Kontra magazin...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Leni Kravic u Zagrebu 17. novembra

Izvor: B92, 27.Maj.2011

Muzičar Leni Kravic potvrdio je koncert u Zagrebu 17. novembra...Prestonica Hrvatske biće jedini grad regiona koji će Kravic posetiti u okviru evropske turneje "Black and White Europe"...Izlazak devetog albuma "Black and White America" najavljen je za 22. avgust, a prethodiće mu singl "Stand" početkom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kontra magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kontra magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.