Labudovo jezero na ledu u Beogradu!

Izvor: Mondo, 22.Okt.2018, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Labudovo jezero" na ledu u Beogradu!

Balet na ledu u izvođenju Ruskog državnog baleta iz Sankt Peterburga u decembru u Centru "Sava".

"Labudovo jezero" izvešće Ruski državni balet iz Sankt Peterburga u petak 7.decembra u Centru "Sava" u 20:30h.

Ansambl čine 30 klizača - baletskih umetnika, pobednika na Olimpijskim igrama, svetskim, evropskim i nacionalnim prvenstvima – čak 20 plesača imaju titulu Majstora sporta Rusije!

Na čelu baleta nalazi se umetnički direktor Konstantin Rasadin, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << koji je ruski zaslužni umetnik i bivši solista svetski poznatog Marinski baleta, kao i školski drug Rudolfa Nurejeva. Rasadin je učestvovao u predstavama zajedno sa Mihailom Barišnjikovim i Natalijom Makarovom.

Od 1995. Balet na ledu iz Sankt Peterburga izvođen je na najprestižnijim pozornicama Engleske, Amerike, Holandije, Nemačke, Kine, Koreje, Tajvana, Španije i Južne Amerike, a vrhunski klizači imaju za sobom više od 7000 nastupa širom sveta.

Gracioznost klizača, vrhunska kostimografija i scenografija uz vanvremensku muziku Petra Iljiča Čajkovskog, omogućiće publici uživanje u prvoklasnom umetničkom događaju za kojeg se uvek tražila ulaznica više.

Karte se mogu nabaviti na blagajni Sava Centra, DD Ticketsa i svim prodajnim mestima Eventima po sledećim kategorijama: Parter 2 – 1.800, Parter 1 – 2.200 i VIP – 2.900 dinara.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Balet na ledu “Labudovo jezero” u izvođenju Ruskog državnog baleta iz Sankt Peterburga

Izvor: Blic, 23.Okt.2018, 12:41

Pozivamo Vas na najsofisticiraniji događaj ove zime u prestonici – balet na ledu ‘’Labudovo jezero’’ u izvođenju Ruskog državnog baleta iz Sankt Peterburga!

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.