Kventin Tarantino: Pravi detektiv je dosadan

Izvor: Blic, 24.Avg.2015, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kventin Tarantino: "Pravi detektiv" je dosadan

U najnovijem intervjuu Kventin Tarantino se, između ostalog, osvrnuo i na seriju "Pravi detektiv".

- Pokušao sam da odgledam prvu epizodu prve sezone ali nije me "uhvatila". Mislio sam da je baš dosadna. A druga sezona deluje užasno već na osnovu trejlera. Svi ti zgodni glumci koji se trude da ne budu lepi i šetaju okolo kao da nose teret celog sveta na svojim plećima. Sve je tako ozbiljno a oni su izmučeni, pokušavajući da izgledaju očajno sa svojim brkovima i svaljenom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << odećom - iskren je bio Tarantino.

Ima, međutim, jedna serija koju je pomno pratio - "Redakcija" (The Newsroom) Arona Sorkina.

- To je jedina serija čiju sam svaku epizodu gledao tri puta u toku nedelje. Treći put samo da bih još jednom mogao da odslušam dijaloge - otkrio je reditelj svoju slabu tačku.

Tarantinov novi film "The Hateful Eight" stiže u bioskope u decembru.

VIDEO> Trejler za "The Hateful Eight"

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.