Izvor: SEEcult.org, 11.Avg.2013, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krizni 8. Kikinda Short - Kikinda Shwortz

Međunarodni festival kratke priče Kikinda Short biće održan osmi put u Kikindi i Beogradu 29. i 30. avgusta, ali u skraćenom izdanju - zbog smanjenog budžeta, pa ovogodišnji slogan glasi “Kikinda Shwortz”. Prema navodima organizatora, usled vrlo ograničenih sredstava koji su dodeljeni toj manifestaciji, uspela je da se održi pre svega zahvaljujući podršci opštine Kikinda i kompanije NIS. Festival će zbog toga trajati svega dva dana, a autori će se predstaviti publici 29. avgusta u Kikindi, a 30. avgusta u Beogradu.

Nastavak na SEEcult.org...






Povezane vesti

Festival Kikinda Short traži volontere

Izvor: B92, 11.Avg.2013

Festival kratke priče Kikinda Short raspisao je konkurs za volontere iz Beograda (za 28. i 30. avgust) kao i iz Kikinde (za 28. i 29. avgust)...Njihov zadatak će biti da olakšaju i ulepšaju boravak stranim i domaćim piscima na osmom po redu festivalu kratke priče. Prednost imaju poznavaoci mađarskog,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.