Kreirajte spot za Darkwood dub

Izvor: B92, 15.Dec.2008, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kreirajte spot za Darkwood dub

Popularni domaći bend "Darkwood dub", MT:S i B92, pozivaju fanove da pošalju video materijal snimljen mobilnim telefonom i učestvuju u kreiranju spota za pesmu "Robot", koji će režirati Ivan Šijak.

Svi obožavaoci, koji su korisnici usluga MT:S-a, mogu da do 31. decembra ove godine pošalju video materijal snimljen mobilnim telefonom na temu "Tvoj svet očima robota" preko stranice benda "Darkwood dub" na portalu MTS Mondo.

Klipovi treba da budu trajanja do 3 minuta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Najbolji snimci biće iskorišćeni za kreiranje spota "Robot" koji će se početkom 2009. godine pojaviti na televiziji i internetu. Takođe, najbolje očekuje nagrada, mobilni telefon Samsung L770.

Novi, sedmi studijski album "Darkvuda" pod nazivom "Jedinstvo", objavljen je u izdanju Muzičke produkcije B92, i nalazi se u prodaji od 14. novembra.

Ovo izdanje sadrži deset pesama snimljenih uživo u studiju Elektropionir u Beogradu za koje su finalni miks radili članovi grupe i Saša Janković u mobilnom studiju „Oxygen Digital".

Za novi vizuelni identitet benda pobrinuli su se Lana Vasiljević, autorka omota albuma, Ivan Šijak, autor video spotova i fotografije za naslovnu stranu omota i Mirko Ilić, jedan od najpoznatijih dizajnera sa ovih prostora, koji je kreirao novi logotip benda.

Slušajte album Jedinstvo sastava Darkwood dub na B92.fm

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.