Izvor: Blic, 15.Dec.2009, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kortni Lav izgubila starateljstvo nad ćerkom

Američka pevačica Kortni Lav, udovica frontmena "Nirvane" Kurta Kobejna, izgubila je starateljstvo nad 17-godišnjom ćerkom Franses Bin, javila su svetske agencije.

Sud u Los Anđelesu je starateljstvo nad jedinim Kobejnovim detetom poverio pevačevoj majci Vendi O'Konor i sestri Kimberli Don Kobejn. U odluci suda nije naveden razlog donošenja takve odluke.

To nije prvi put da ekstravagntna pevačica gubi starateljstvo nad ćerkom - 2003. devojčica je bila poverena >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << baki na čuvanje pošto je Kortni Lav bila uhapšena i hospitalizovana zbog prekomerne doze lekova protiv bolova.

Uz to, ona je nekoliko puta dolazila u sukob sa pravdom zbog problema sa drogom i nepoštovanja odredbi suda dok je uslovno na slobodi.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kortni Lav izgubila starateljstvo nad ćerkom

Izvor: Mondo, 15.Dec.2009

Maloletna ćerka rokerke i pokojnog frontmena Nirvane poverena je na staranje Kobejnovoj majci.

Nastavak na Mondo...

Kortni Lov izgubila starateljstvo

Izvor: Večernje novosti, 15.Dec.2009

Supruga pokojnog pevača Kurta Kobejna, Kortni Lav (45) izgubila je starateljstvo nad Frensis Bin Kobejn, koja u januaru puni 18 godina, piše magazin "Helo". O njoj će se od sada brinuti očeva majka i sestra, koji se ubio kada je Frensis imala dve godine

Nastavak na Večernje novosti...

Kortni Lav nepodobna majka

Izvor: Vesti-online.com, 15.Dec.2009

Kontroverzna rokerka privremeno je izgubila starateljstvo nad ćerkom Frensis Bin, a kalifornijski sud nije objavio razlog za takvu presudu. Do februara, o devojčici će se brinuti majka i sestra Kurta Kobejna, pokojnog muža Kortni Lav...Američka pevačica Kortni Lav, udovica frontmena „Nirvane",...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.