Izvor: Beta, 13.Jun.2011, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konkurs za takmičarski program Kustendorfa

BEOGRAD, 13. juna 2011. (Beta) - Medjunarodni filmski i muzički festival Kustendorf otvorio je konkurs za prijem filmova za takmičarsku selekciju tog festivala, koji će biti održan u januaru 2012. godine.

Studenti i drugi neafirmisani stvaraoci mogu da prijave svoj film putem formulara koji se preuzima na sajtu Kustendorf festivala (www.kustendorf-filmandmusicfestival.org).

Film koji se prijavljuje na konkurs može da bude bilo kog žanra, a uslov je da traje do 45 minuta. Rok za dostavljanje materijala je 1. novembar 2011. godine.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otvoren konkurs za takmičarski program Kustendorfa

Izvor: Studio B, 13.Jun.2011

Međunarodni filmski i muzički festival Kustendorf, otvorio je konkurs za prijem filmova za takmičarsku selekciju tog festivala, koji će biti održan u januaru 2012. godine. ..Studenti i drugi neafirmisani stvaraoci mogu da prijave svoj film putem formulara koji se preuzima na sajtu Kustendorf festivala...

Nastavak na Studio B...

Konkurs za filmski festival Kustendorf

Izvor: Šumadija Press, 13.Jun.2011

Međunarodni filmski i muzički festival Kustendorf otvorio je konkurs za prijem filmova za takmičarsku selekciju tog festivala, koji će biti održan u januaru 2012. godine.

Nastavak na Šumadija Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.