Koncert u KIP niškog Fakulteta umetnosti

Izvor: kult-URA.com, 12.Dec.2016, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncert u KIP niškog Fakulteta umetnosti

Koncert violonistkinje Katarina Tešenji Kovacevski i pijanistkinje Dragane Raić iz Beograda biće održan u utorak 13. decembra  sa početkom u 20 sati u Koncertno-izložbenom prostoru FU, Knjaževačka 2a.

Na programu su kompozicije srpskih kompozitora, a realizuje se u okviru Konkursa za koncertne nastupe u 2016. godini koji je raspisao Fakultet umetnosti u Nišu. Ulaz je besplatan.
 
PROGRAM:
Petar Stojanović – Sonata za klavir i violinu op.3
Milan Mihajlović – Les Adieux – PREMIJERNO IZVOĐENJE
Miloje Milojević – Srpska igra
Kosta Babić – Dijalog za violinu i klavir
Dušan Radić – Pesma i igra
 
Detaljne biografije možete pogledati na...

Nastavak na kult-URA.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Koncert pijanistkinje Biljane Gorunović večeras u Sinagogi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Dec.2016, 08:47

U novosadskoj Sinagogi danas u 20 časova, u okviru koncertne sezone "A festa" Departmana muzičke umetnosti Akademije umetnosti Univerziteta u Novom Sadu, koncert će održati pijanistkinja Biljana Gorunović. Ulaz je slobodan...Kao gosti koncerta nastupiće Bobaj Bjelić - harmonika, Aleksandar Tasić...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta kult-URA.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta kult-URA.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.